Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Κρήτη: Διχασμένο το Πανεπιστήμιο για τις διαθεσιμότητες διοικητικών υπαλλήλων

Το θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών του υπαλλήλων φαίνεται πως έχει φέρει διχασμό στους κόλπους του Πανεπιστημίου Κρήτης αναφορικά με τις ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων στα τμήματά του.


Από σήμερα Δευτέρα οι σχολές Ηρακλείου του Πανεπιστημίου Κρήτης ξεκινούν την λειτουργία και τα μαθήματα τους, λόγω της πίεσης για την διεκπεραίωση των εργαστηριακών μαθημάτων.

Την ίδια στιγμή ωστόσο στο Ρέθυμνο οι σχολές φαίνεται πως παρατείνουν την απεργία για ακόμα μια εβδομάδα, καθώς σε αρκετές επίσημες ιστοσελίδες των τμημάτων αναγγέλθηκε ότι οι διοικητικοί θα απεργήσουν ως τις 11/10.

Σχετικά με τις εγγραφές των πρωτοετών, οι σχολές ενημερώνουν τις ιστοσελίδες τους καθημερινά, ενώ πιθανή ημερομηνία έναρξης εγγραφών φαίνεται να είναι η 14/10. Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Φιλολογίας θα ξεκινήσει τα προπτυχιακά μαθήματα από τις 14/10, κάτι που φαίνεται πως θα ακολουθήσουν και το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας και το τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών.

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής εκπαίδευσης αποφάσισε να διεξαχθούν οι προπτυχιακές εξετάσεις με εναρκτήρια ημέρα σήμερα Δευτέρα 7/10 μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Σε κάθε περίπτωση, οι επίσημες ιστοσελίδες των σχολών ενημερώνονται κάθε μέρα σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...