Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αρβανιτόπουλος: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις μας για τη διαθεσιμότητα

Σχετικά με το δημοσίευμα ημερήσιας  εφημερίδας την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ο Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Το Υπουργείο Παιδείας έχει ολοκληρώσει τις μεταρρυθμιστικές του δράσεις σχετικά με την αξιολόγηση και τη στελέχωση των δομών και των υπηρεσιών του και τα προγράμματα κινητικότητας και διαθεσιμότητας, που εγκρίθηκαν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης (ΚΣΜ) την 23η Ιουλίου και την 20η Σεπτεμβρίου 2013. Οι υποχρεώσεις του ΥΠΑΙΘ, όσον αφορά στη διαθεσιμότητα, έχουν ολοκληρωθεί.

Οι εκπαιδευτικοί μας, τόσο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και το διδακτικό προσωπικό της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται σε περιβάλλον εργασιακής ασφάλειας.

Επίσης, όσον αφορά στη στελέχωση των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ προχωρήσαμε εντός του Σεπτεμβρίου στο διορισμό 453 μελών Δ.Ε.Π. και Ε.Π., που εκκρεμούσε την τελευταία πενταετία, και εντός του 2014 προγραμματίζουμε το διορισμό και των υπολοίπων 400 εκλεγμένων,  που παραμένουν αδιόριστοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...