Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

1ο Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Πολυγλωσσία στις Σέρρες

Το 1ο Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Πολυγλωσσία και τη Δια Βίου Μάθηση που θα διεξαχθεί στις 28, 29 και 30 Απριλίου 2011 στην όμορφη πόλη των Σερρών και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa, μας βρίσκει όλους τους συνδιοργανωτές ενωμένους, αλληλέγγυους και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε τις εξελίξεις τόσο στην ξενόγλωσση εκπαίδευση όσο και στην επιχειρηματικότητα.
Το Συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των Συλλόγων Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σερρών, Καβάλας και Χαλκιδικής και του Επιμελητηρίου Σερρών. Θα έχει επίσης αρωγό το Δήμο Σερρών και ελπίζουμε και την Πολιτεία.
Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στις νέες με υψηλότατες προδιαγραφές συνεδριακές εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa, που βρίσκεται στην "κοιλάδα" της πόλης των Σερρών.
 Οι πανέμορφες Σέρρες συνδυάζοντας την ηρεμία και τις ομορφιές της λίμνης Κερκίνης, με την άγρια φύση και το καταπράσινο τοπίο των παρυφών του Λαϊλιά, προσφέρουν απλόχερα στον επισκέπτη όμορφες στιγμές και είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσουν πολλούς συνέδρους.
Η Επιστημονική Επιτροπή έχει ήδη φροντίσει για ένα υψηλού επιπέδου κατευθυνόμενο επιστημονικό πρόγραμμα. Ελπίζουμε ότι με την ισάξια συμμετοχή σας με ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις θα έχουμε ένα πολύ επιτυχημένο Συνέδριο.
 Η καινοτομία του Συνεδρίου αυτού είναι ότι επιλέχθηκε ένα πολύ χρήσιμο και αμέσου ενδιαφέροντος θέμα, όπως είναι ο συνδυασμός της πολυγλωσσίας και της δια βίου μάθησης στην επιχειρηματικότητα. Είναι ένα θέμα που θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τόσο ως σύλλογοι όσο και ως ομοσπονδία μέχρι να γίνει συνείδηση και να έχει ευρεία αποδοχή. Τα μηνύματα δυστυχώς που παίρνουμε από το κοινωνικό σύνολο είναι ότι η πλειονότητα των ανθρώπων δεν έχει κατανοήσει την αναγκαιότητα αυτού του συνδυασμού. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι με την επανάληψη της προβολής και συζήτησης του θέματος θα έχουμε εκπληρώσει τους στόχους μας.
Το επιστημονικό βήμα των Συνεδρίων του κλάδου μας είναι πάντα ανοιχτό και προσελκύει πολλούς νέους και καταξιωμένους συναδέλφους, όλων των ειδικοτήτων, σε μία ευγενή άμιλλα γνώσης και επιστημονικής αντιπαράθεσης από όπου χτίζεται το μέλλον και βελτιώνεται η ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών.
Οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών  Σερρών, Καβάλας και Χαλκιδικής με τη βοήθεια των τοπικών αρχών και τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν σας περιμένουν για ένα ευχάριστο και παραγωγικό τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...