Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Mediterranean College: Τιμητική Βράβευση από τον ΣΕΓΑΣ

Την μεγαλύτερη διάκριση στην μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του απέσπασε το Mediterranean College, για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, ως επιστέγασμα της δέσμευσής του στις αρχές και τις αξίες της Ε.Κ.Ε. καθώς και της έμπρακτης συνεισφοράς του στον Αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη.

Στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, σε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής βραβεύσεων στους αθλητές που ξεχώρισαν μέσα στο 2010, καθώς και σε φορείς και προσωπικότητες που συνέβαλαν και στήριξαν τον κλασικό αθλητισμό, το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, βράβευσε τον Πρόεδρο του Mediterranean College και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, Καθηγητή, κο Σοφοκλή Ξυνή.

Με τη σημαντική αυτή βράβευση, αναγνωρίζεται η έμπρακτη συνεισφορά των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του κολεγίου, η γενικότερη συνεισφορά του στον Αθλητισμό και τα ιδεώδη του κλασσικού αθλητισμού, καθώς και η αμέριστη στήριξή του στους νέους αθλητές.

Την τιμητική πλακέτα, απένειμε στον κο Σοφοκλή Ξυνή, η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κα Καίτη Τζιτζικώστα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Mediterranean College και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, προσέφεραν στο Δ.Σ,. του ΣΕΓΑΣ, πέντε υποτροφίες σπουδών, προς όφελος των πολύνικων αθλητών. Στην ειδική αυτή εκδήλωση, παρόντες ήταν Δημοσιογράφοι, άνθρωποι του πνεύματος καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της επιχειρηματικής κοινότητας. Info: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...