Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Mediterranean College: Τελετή Αποφοίτησης της Τάξης 2010

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης της Τάξης του 2010 του Mediterranean College. Η Τελετή Αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, σύμφωνα με το τελετουργικό των βρετανικών πανεπιστημίων. Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή κάθε Ακαδημαϊκού Έτους, όπου το εκπαιδευτικό ίδρυμα, παραδίδει στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, νέους ανθρώπους που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την προσπάθειά τους, για την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου της ζωής τους, για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και ανέλιξη. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε ο Δρ. Keith Brown, Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης του University of Teesside, συνεχάρη τους αποφοίτους του Κολεγίου για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, και αφού τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολεγίου για την υποστήριξη που παρέχει στους φοιτητές του.
Την Τελετή Αποφοίτησης τίμησαν με την παρουσία τους οι οικογένειες των αποφοίτων του Mediterranean College, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης, καθηγητές Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Mediterranean College κ. Σοφοκλής Ξυνής , κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους αποφοίτους, τόνισε την ανάγκη να μετατραπεί η Ελλάδα σε «Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης» και προανήγγειλε την έναρξη σχετικής πρωτοβουλίας.
Η Τελετή ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη βράβευση των αριστευσάντων αποφοίτων και φοιτητών του περασμένου ακαδημαϊκού έτους και την απονομή των σχετικών υποτροφιών. Πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...