Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Διαβεβαιώσεις για τη νέα σχολική χρονιά

«Εργαζόμαστε συστηματικά από τον περασμένο Νοέμβρη, έτσι ώστε η καινούργια σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά», δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχετικά με τις αιτήσεις συνταξιοδότησης των εκπαιδευτικών.
Η κ. Χριστοφιλοπούλου επεσήμανε ότι «είναι πολύ νωρίς για να έχουμε εικόνα» των αιτήσεων συνταξιοδότησης των εκπαιδευτικών, καθώς σήμερα λήγει η σχετική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.
Διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Παιδείας εργάζεται έτσι ώστε η καινούργια σχολική χρονιά να ξεκινήσει ομαλά. «Έχουμε πάρει μέτρα όπως η δραστική περικοπή των αποσπάσεων, ο εξορθολογισμός του εκπαιδευτικού μας δυναμικού, οι νέοι διορισμοί – παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα – και βεβαίως η αποτύπωση των πραγματικών κενών, γιατί φέτος θα γίνουν διορισμοί και προσλήψεις αναπληρωτών, σε πραγματικά κενά, αντίθετα από ότι πέρσι και τα άλλα χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς και τους μαθητές ότι κάνουμε κάθε τι το δυνατόν, έτσι ώστε να ξεκινήσει η σχολική χρονιά το Σεπτέμβρη χωρίς προβλήματα και θα το πετύχουμε», κατέληξε η υφυπουργός Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...