Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Πασχαλινή νότα στο Mediterranean College

Μια πασχαλινή νότα έδωσαν οι καθηγήτριες και φοιτήτριες του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College εν όψει των εορτών του Πάσχα. Στα πλαίσια του μαθήματος «Εικαστικό Εργαστήρι», διακόσμησαν πασχαλινά αυγά αλλά και έφτιαξαν με απλά καθημερινά υλικά όπως χαρτόνι, ξυλάκια, κ.α., ένα ολόκληρο δάσος γεμάτο από δενδράκια και ζωάκια.

Με τον τρόπο αυτό, οι φοιτήτριες του προγράμματος των Παιδαγωγικών έμαθαν να δημιουργούν παιχνίδια για παιδιά, να αυτοσχεδιάζουν και να ανακαλύπτουν τρόπους δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, αποκτώντας επιπλέον τις απαραίτητες γνώσεις που θα τις καταστήσουν ικανές στον μελλοντικό τους επαγγελματικό βίο, να εκπαιδεύουν παράλληλα τους γονείς των παιδιών, έτσι ώστε με τη σειρά τους να χρησιμοποιούν σωστές παιδαγωγικές μεθόδους και στο σπίτι.

Τα καλλιτεχνήματα των φοιτητριών θα διακοσμήσουν τους χώρους του Κολεγίου για την περίοδο του Πάσχα ενώ θα παραμείνουν στο χώρο του Κολεγίου ως εκθέματα. Πληροφορίες: Mediterranean College, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...