Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ξύλο για τις εγγραφές στο ΤΕΙ Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν έδιναν εξετάσεις για να εισαχθούν σε ένα τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα βιώσουν αυτές τις καταστάσεις. Ούτε βέβαια οι γονείς που ξοδεύονται και αγωνιούν για το πότε θα τελειώσουν τα παιδιά τους...

Διαβάστε την καταγγελία που έστειλε  φοιτητής που τράβηξε και το video, αλλά όπως είπαν και άλλοι σπουδαστές μέχρι και ξύλο έχει πέσει μεταξύ των σπουδαστών για να μπορέσουν να εγγραφούν στα εργαστήρια. Ντροπή και πάλι ντροπή!

<<Είμαι φοιτητής στο 6ο εξάμηνο στο ΤΕΙ Λαμίας. Δεν είναι πρώτη μου καταγγελία για το ΤΕΙ. Αν θυμάμαι καλά είναι η τρίτη για διάφορα θέματα της σχολής και θα υπάρξουν και άλλες αν επιτέλους δεν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε αυτή την σχολή. Αν είναι δυνατόν πια! Αν είναι δυνατόν!
Ολόκληρο τμήμα πληροφορικής είμαστε και δεν υπάρχει ηλεκτρονικός τρόπος έγγραφης των εργαστηρίων με αποτέλεσμα να συμβαίνουν όλα αυτά τα οποία βλέπετε στο video που ανέβασα στο Ίντερνετ. Αναγκαζόμαστε να σπρωχνόμαστε σαν τα ζώα, να περιμένουμε επί ώρες έξω από τις αίθουσες για να γραφτούμε στα μαθήματα και τελικά να μην καταφέρνουμε τίποτα καθώς οι θέσεις γεμίζουν με αποτέλεσμα να τρέχουμε και να μην φτάνουμε!!! Αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε ένα μάθημα, συμβαίνει σε όλα!!!
Ντροπή στους αρμόδιους που επιτρέπουν να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση κάθε εξάμηνο!!! Κάθε εξάμηνο γίνεται όλο και χειρότερη η κατάσταση. Η απάντηση των αρμόδιων για όλο αυτό είναι "δεν είναι έτοιμος ο τρόπος ηλεκτρονικής εγγραφής ακόμα, ίσως είναι στο επόμενο εξάμηνο!!!! "όλοι ξέρουν τι γίνεται όλοι!!! απλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μιλάει κανείς, για ποιο λόγο ανέχονται όλοι αυτή την κατάσταση??? ξυπνήστε επιτέλους!!

1 σχόλιο:

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...