Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα και Νέες Ημερομηνίες Έναρξης Σπουδών από το ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business SchoolImage via WikipediaTo ALBA Graduate Business School ανακοινώνει νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και νέες ημερομηνίες έναρξης για όλα τα MBA προγράμματά του που θα ξεκινούν πλέον κάθε Σεπτέμβριο.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ALBA διαμορφώνονται ως εξής: Executive MBA, The ALBA MBA, MBA in Shipping, MBA in Banking, MSc in Finance, MSc in Strategic HRM, MSc in Business for Lawyers, MSc in International Business and Management, MSc in International Shipping and Finance (σε συνεργασία με το University of Reading).

Για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων το ALBA διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 στις εγκαταστάσεις του στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Αθηνάς και Άρεως 2Α).

Μία ομάδα  από καθηγητές και στελέχη  του ALBA θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση για να ανταποκριθεί σε τυχόν ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών σχετικά με το ALBA, τα προγράμματα που προσφέρει, τις διαθέσιμες υποτροφίες και ευκαιρίες καριέρας, καθώς και να συζητήσει τα ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με τη σωστή επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος στον τομέα τη διοίκησης των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...