Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σπούδασε Chef μόνο στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2011

Αν μπορείς να ονειρευτείς τον εαυτό σου να βραβεύεται σε διαγωνισμούς μαγειρικής και να είσαι εσύ ο επόμενος κορυφαίος Chef που θα διακριθεί, τότε μπορείς και να το κάνεις πραγματικότητα σπουδάζοντας Chef Ελληνικής και Διεθνούς Κουζίνας, στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου που δημιούργησε και σου προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Στον τομέα επισιτιστικών και τουριστικών σπουδών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, μπορείς ακόμη να σπουδάσεις Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης, Bartender, Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Ειδικός Τουριστικού Πρακτορείου. Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σου προσφέρει στις παραπάνω ανταγωνιστικές ειδικότητες, ισχυρό κρατικό δίπλωμα, αναβολή στράτευσης, μοριοδότηση για το ΑΣΕΠ, σπουδαστικό πάσο και γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του στις σπουδές γαστρονομίας και τα τουριστικά επαγγέλματα, που επισφραγίζεται από διεθνείς βραβεύσεις, διακρίσεις, και αξεπέραστη τεχνογνωσία, σου προσφέρει υψηλό επίπεδο και ποιότητα στις σπουδές σου, σε άρτιες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εργαστηριακές δομές.

Σεμινάρια, επαγγελματικές παρουσιάσεις, συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς και πολλά ακόμη events, γίνονται με σκοπό την περεταίρω επιμόρφωσή σου και την ανάδειξη του ταλέντου σου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διαθέτει ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου στις οποίες εκπροσωπούνται όλες οι προσφερόμενες ειδικότητες, με στόχο τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Ο τομέας Τουριστικών σπουδών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σου προσφέρει σπουδές σε περιζήτητα επαγγέλματα, που αποτελούν ασπίδα στην ανεργία, ενώ δημιούργησε και σου προσφέρει επιπλέον, ένα νέο διαδικτυακό τόπο, το iekdomi-career.gr, με σκοπό την ταχύτερη, πληρέστερη και άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Τομέας Τουρισμού, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...