Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Εσπερίδα Ανοιχτής Ενημέρωσης (OPEN DAY) από το Mediterranean College

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο Mediterranean College η εσπερίδα Ανοιχτής Ενημέρωσης την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως τις 20.00.

Στη διάρκεια του Open Day, οι υποψήφιοι φοιτητές ενημερώθηκαν από τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους για το πρόγραμμα σπουδών που τους ενδιαφέρει, τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την παρακολούθηση του και τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει. Η ενημέρωση έγινε τόσο σε ομαδικές συναντήσεις όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επιπλέον, τα στελέχη του Admissions Office, του Student Affairs Office και του Career Office παρείχαν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις διαδικασίες και δικαιολογητικά εγγραφής, τις υπηρεσίες φοιτητών και επαγγελματικού προσανατολισμού και με το πρόγραμμα των υποτροφιών και ειδικών επιδοτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2010 – 2011.

Στη διάρκεια της εσπερίδας, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα Εργαστήρια Πληροφορικής, Μηχανικών και Αγγλικών και την είδαν από κοντά την υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη του Κολεγίου, που φιλοξενεί πάνω από 15.000 τόμους βιβλίων, ενώ παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διασύνδεσης με παγκόσμιες βάσεις δεδομένων.

Οι εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα και το Admissions Office (Τμήμα Ενημέρωσης και Εγγραφών) είναι στη διάθεσή κάθε ενδιαφερομένου για να παράσχει κάθε υποστήριξη στη διαδικασία ενημέρωσης και ένταξης.

Για πληροφορίες και ορισμό προσωπικής συνάντησης, μπορείτε να καλείτε στο 210-8899600, καθημερινά 09:00 – 21:00 και Σάββατο 09:00 – 14:00. Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας μέσω της ιστοσελίδας www.medcollege.edu.gr .

Το Mediterranean College έχει πάρει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...