Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Καθηγητής σε Γυμνάσιο των Ιωαννίνων συνελήφθη επ' αυροφώρω να κλέβει Η/Υ!



Από το Γυμνάσιο όπου υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων και από εκεί στα κρατητήρια και εν συνεχεία στο Αυτόφωρο.
Αυτό ήταν η διαδρομή ντροπής για έναν "εκπαιδευτικό" σε κεντρικό Γυμνάσιο της πόλης των Ιωαννίνων, ο οποίος αντί να μαθαίνει τους μαθητές γράμματα και να τους μεταλαμπαδεύει ήθος και αξίες, επιδόθηκε σε μια πράξη η οποία προσβάλλει συνολικά τον εκπαιδευτικό χώρο.
Δεν πίστευαν λοιπόν στα μάτια τους οι άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων, όταν το πρωί της περασμένης Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου ανοίγοντας το πόρτ-παγκάζ του αυτοκινήτου εκπαιδευτικού που εργάζεται σε Γυμνάσιο της πόλης των Ιωαννίνων, βρήκαν τον Η/Υ την απώλεια του οποίου είχε καταγγείλει τηλεφωνώντας πριν από λίγη ώρα στην Άμεση Δράση ο διευθυντής της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από νωρίς το πρωί, ο διευθυντής του εν λόγω Γυμνασίου από κοινού με όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε αυτό, μετέφεραν όλα τα υλικά του σχολείου, καθώς στους χώρους του εκτελούνταν εργασίες αντικατάστασης του δαπέδου λόγω αμιάντου.
Μόνο που ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, αντί να μεταφέρει τον Η/Υ σε άλλη αίθουσα προσπάθησε να τον ιδιοποιηθεί μεταφέροντά τον μέσα σε μαύρη σακούλα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, το οποίο είχε παρκαρισμένο στην αυλή του Σχολείου. Έγινε όμως αντιληπτός και ακολούθησαν όλα όσα αναφέραμε.
Πέρα όμως από την είδηση, οφείλουμε να κάνουμε και μερικές επισημάνσεις που παρουσιάζουν ιδιάιτερo ενδαφέρον. Καταρχάς, θα πρέπει να συγχαρούμε δημόσια τον διευθυντή του συγκεκριμένου Γυμνασίου, που -ως όφειλε- δεν δίστασε αλλά κατήγγειλε αμέσως τον κλέφτη-"εκπαιδευτικό" στις αστυνομικές αρχές.
Αντίθετα όμως, εδώ και 48 περίπου ώρες έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους οι "εργατοπατέρες" της τοπικής ΕΛΜΕ αλλά και ο Προϊστάμενος Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Γιώργος Τσατσαρώνης, οι οποίοι προφανώς επιδιδόμενοι σε μια τραγική μικρο-συντεχνιακή πρακτική συγκάληψης, προσπαθούν να κρατήσουν μυστικό το γεγονός και δεν τόλμησαν να καταγγείλουν τη συγκεκριμένη πράξη.
Το ίδιο βέβαια φρόντισαν να κάνει και η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. η οποία -άγνωστο γιατί- δεν ανέφερε στο Δελτίο Τύπου της επομένης ημέρας Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου -όπως κάνει σε άλλες περιπτώσεις- τη σύλληψη του δράστη. Να γνωρίζετε ότι το θέμα το παρακολουθούμε στενά και θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεώτερο υπάρχει.
Να δούμε όμως αν θα τολμήσουν και κάποιοι άλλοι να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν την "ήρα απ' το στάρι", αφού είναι σαφές, ότι θα πρέπει να απομονωθεί να καταγγελθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης-"εκπαιδευτικός".Είναι δεδομένο ότι πλέον δεν έχει θέση στην εκπαίδευση και φυσικά δεν μπορεί να σπιλώνει το σημαντικό έργο που καθημερινά παράγει με υποδειγματικό τρόπο η συντριπτική πλειοψηφία του εκπαιδευτικού κόσμου της περιοχής.
Αναρτήθηκε από epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...