Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Εξελιγμένη τεχνολογική υποδομή


Νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση 
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, με τη δημιουργία, τεσσάρων σύγχρονων κτιριακών και εργαστηριακών δομών στο κέντρο της Αθήνας, και την υπογραφή ενός ισχυρού ονόματος.

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογική υποδομή, δέκα σύγχρονους και διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς σπουδών, που προσφέρουν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε πενήντα τρεις σύγχρονες ειδικότητες, εξασφαλίζοντας καινοτόμες υπηρεσίες για τους σπουδαστές του, όπως το γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Στόχος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο πλευρό των σπουδαστών του και της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου και ποιότητας, με γνώμονα το σεβασμό, την αξιοπιστία και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των σπουδαστών του. Μέσα από ένα σύγχρονα οργανωμένο γραφείο επαγγελματικής κατάρτισης και ένα νέο ηλεκτρονικό δικτυακό τόπο για την επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του, η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είναι ταχύτερη, πληρέστερη, και άμεση.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...