Τρίτη 18 Μαΐου 2010


Ο τομέας Cinema &TV του ΙΕΚ ΔΟΜΗ τιμά τον Ροβήρο Μανθούλη

Με αφορμή την προβολή της βραβευμένης ταινίας του  «Μπλουζ με σφιγμένα δόντια», από την Ένωση Κινηματογραφικών Κριτικών Βρυξελών, ο τομέας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ανέλαβε την πρωτοβουλία να τιμήσει σε μια ειδική εκδήλωση τον Ροβήρο Μανθούλη, έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες και ντοκιμαντερίστες με διεθνή καριέρα, για τη συνεισφορά του στον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση και τον Πολιτισμό.
Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σπουδαστές του τομέα Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, σκηνοθέτες, ντοκιμαντερίστες και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, παρακολούθησαν την ιδιαίτερα συγκινητική τελετή της βράβευσης.
Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Ροβήρο Μανθούλη, ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ κος Γεώργιος Τσατσαμπάς, για την μακρόχρονη προσφορά του στον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση και τον Πολιτισμό. 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  ακολούθησε προβολή  της ταινίας  «Μπλουζ με σφιγμένα δόντια» και αναφορές στο έργο του από τον κο Νίκο Θεοδοσίου, Σκηνοθέτη και Καλλιτεχνικό Υπεύθυνο του Φεστιβάλ Νέων Κινηματογραφιστών «CameraZIzanio» καθώς και από τον κο Γιάννη Φραγκουλάκη, Διευθυντή του τομέα Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...