Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κώστας Δραίνας και Τριαντάφυλλος Αλμπάνης στον δεύτερο γύρο των πρυτανικών εκλογών



Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι χθεσινές πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Και τρεις υποψήφιοι συγκέντρωσαν ο καθένας ποσοστό που κυμαίνεται κοντά στο 33%!!!Μοιράστηκαν δηλαδή σχεδόν απόλυτα το εκλογικό σώμα. Όμως η κάλπη ανέδειξε πρώτο τονΚώστα Δραίνα και δεύτερο τονΤριαντάφυλλο Αλμπάνη. Τρίτος και εκτός δεύτερου γύρου έμεινε οΕπαμεινώνδας Τσιάνος για ένα πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 0,1%!Ο Κώστας Δραίνας κέρδισε οριακά στα μέλη ΔΕΠ αλλά και στους φοιτητές.Ο Τριαντάφυλλος Αλμπάνηςσάρωσε κυριολεκτικά στην κάλπη των εργαζομένων του Πανεπιστημίου.Ο κ. Τσιάνος κατέθεσε ένσταση κατά της διαδικασίας,χωρίς όμως να αλλάξει κάτι. Έτσι σήμερα,οι κ.κ. Δραίνας και Αλμπάνης θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο και ο νικητής θα είναι ο νέος πρύτανης του Ιδρύματος.Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 4 το μεσημέρι.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
-Οι ΔΑΠίτες που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη,κυρίως στο τμήμα Φιλολογίας στήριξαν τον συνδυασμό τουΚώστα Δραίνα!Είχαμε δηλαδή μια συμμαχία της ομάδας που πρόσκειται στον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ,με την ομάδα του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ!!!
-Κάποιοι καθηγητές,στο τμήμα Φιλολογίας,έκαναν χθες "αναπλήρωση μαθημάτων",προκειμένου με αυτό τον τρόπο να προσέλθουν στις αίθουσες οι φοιτητές,τους οποίους μάλιστα και προσπάθησαν να κατευθύνουν σε μια συγκεκριμένη υποψηφιότητα!Αυτές οι άθλιες μεθοδεύσεις,δεν τιμούν την Πανεπιστημιακή μας κοινότητα.
-Μέχρι αργά το βράδυ,έμειναν στην πρυτανεία οι υποψήφιοι,αρκετοί φοιτητές και δημοσιογράφοι,οι οποίοι περίμεναν την τύχη της ένστασης Τσιάνου.
-"Σάρωσε" στους φοιτητές της Ιατρικής ο Επαμεινώνδας Τσιάνος.
-Πρωτιά για τον Τριαντάφυλλο Αλμπάνη στο χημικό τμήμα,από το οποίο προέρχεται και ο Κώστας Δραίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...