Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Δίπλωμα με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, σας προσφέρει πενήντα τρεις μοντέρνες ειδικότητες, που οδηγούν στην απόκτηση ισχυρού κρατικού διπλώματος και σε άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας. Οι ειδικότητες που προσφέρει το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, οδηγούν σε απόκτηση διπλώματος με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας, γι αυτό και το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αποτελεί κορυφαία επιλογή για χιλιάδες σπουδαστές.
Σπουδάστε marketing, ιατρική πληροφορική, προγραμματιστής video games, 3d animation, διακόσμηση, επαγγελματικό μακιγιάζ, κομμωτική, αισθητική, τεχνικός νυχιών, παιδαγωγικά, μουσική με τεχνολογία Η/Υ, βοηθός φαρμακοποιού, φυσικοθεραπευτής, νοσηλευτική ή επιλέξτε ανάμεσα σε πενήντα τρεις σύγχρονες και μοντέρνες ειδικότητες που οδηγούν σε σύγχρονα και εναλλακτικά επαγγέλματα.
Μόνο το ΙΕΚ ΔΟΜΗ σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε περιζήτητα μελλοντικά επαγγέλματα και σας οδηγεί γρήγορα και με ασφάλεια στην αγορά εργασίας, με την εγγύηση του ισχυρού ονόματος ΔΟΜΗ και την επιστημονική υποστήριξη του ΓΕΑ (Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης), που στόχο έχει την εύρεση εργασίας σε τελειόφοιτους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Κορυφαία επιλογή στις προτιμήσεις των νέων.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...