Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Από το σχολείο στο τμήμα γιατί ... έπαιζαν μπουγέλο


Έπαιζαν «μπουγέλο» στο σχολείο και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, δύο 15χρονοι μαθητές γυμνασίου της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τηλεφώνημα καθηγητή στην Άμεση Δράση!

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί. Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 11.20' το κέντρο του "100" δέχθηκε τηλεφώνημα από καθηγητή του 2ου Γυμνασίου Τούμπας, που κατήγγειλε "επεισόδιο" στο 2ο όροφο του σχολικού συγκροτήματος. Επιτόπου έσπευσε περιπολικό, που στάθμευσε έξω από το προαύλιο. Οι αστυνομικοί βρήκαν μια ομάδα παιδιών να παίζει το... παραδοσιακό "μπουγέλο", όπως συνηθίζεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Σε αυτό το σημείο τα πράγματα περιπλέκονται. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι δυο συγκεκριμένοι μαθητές εκτόξευσαν σακούλες με νερό εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τους κάνουν μούσκεμα. Λίγα λεπτά αργότερα οι 15χρονοι επιβιβάζονταν στο περιπολικό για να προσαχθούν στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας.

"Τα παιδιά παρέμειναν μόνο 15 λεπτά για να τους γίνουν συστάσεις. Ενημερώθηκαν τηλεφωνικά οι οικογένειές τους και προσήλθαν για να τα παραλάβουν από το τμήμα. Επρόκειτο για προσαγωγή, ουδέποτε έγινε σύλληψη", ανέφερε στην "Ε" αξιωματικός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που ρωτήθηκε για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το... "μπουγέλο" του 2ου Γυμνασίου Τούμπας έφθασε ως το υπουργείο Παιδείας και η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με το τί ακριβώς είχε συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...