Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποσύρει ο Πρωθυπουργός την επιστράτευση των καθηγητών και να ανοίξει διάλογο μαζί τους


Να αποσύρει την επιστράτευση των καθηγητών και να ανοίξει διάλογο μαζί τους μετά τις εξετάσεις, ζητά από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μνημονεύει παλαιότερη φράση του κ. Σαμαρά από ομιλία του στη Βουλή βάσει της οποίας «όταν αντιμετωπίζετε τις κοινωνικές αντιδράσεις με εφαρμογή χουντικών μεθόδων, πυροδοτείτε την κοινωνική έκρηξη».

Υποστηρίζει, δε, ότι ο Πρωθυπουργός είναι αναξιόπιστος και επικίνδυνος, «καθώς οι εκβιασμοί και οι πρακτικές του ίδιου και της κυβέρνησής του βάλλουν ευθέως κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων και της κοινωνίας κρατώντας στην παρούσα φάση σε ομηρία και αγωνία χιλιάδες μαθητές».

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι την ίδια ώρα, ο κ. Σαμαράς «σπεύδει να αποσύρει το σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, κλείνοντας το μάτι στη Χρυσή Αυγή την οποία, απ’ ότι φαίνεται, θεωρεί προνομιακό συνομιλητή, σε αντίθεση με τους καθηγητές στους οποίους αρνείται το διάλογο αντιμετωπίζοντάς τους με τον πιο αυταρχικό τρόπο».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...