Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Mediterranean College: Έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο Marketing με τίτλο «MSc Marketing»

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, θα πραγματοποιήσει την έναρξη Μεταπτυχιακού Προγράμματος με τίτλο «MSc Marketing» σε συνεργασία με το University of Derby, UK.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο έτη part- time (δύο απογεύματα / εβδομάδα) και ένα έτος full-time (τέσσερα απογεύματα / εβδομάδα).

Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει συνολικά δέκα μαθήματα και η γλώσσα διδασκαλίας είναι Αγγλική.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Developing skills for business leadership, Managing the dynamic organisation, Marketing metrics, Brand excellence, Sustainable customer value, Marketing communications, Methodology and research skills, Global strategic positioning, Services ingenuity, Independent study.

Οι Καθηγητών του προγράμματος είναι κάτοχοι (ή υποψήφιοι) διδακτορικών τίτλων ενώ εγκρίνονται και αξιολογούνται συνεχώς από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν αποκτήσει πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο ή αντίστοιχο τίτλο σπουδών σε ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συγγενική, και επιθυμούν να εξειδικευτούν στο Marketing. Πτυχιούχοι άλλων ειδικοτήτων μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν το MSc Marketing και να αλλάξουν ή να διευρύνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα. Επιπλέον, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εργάζονται ήδη στον τομέα του Marketing και επιθυμούν να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Mediterranean College, τηλ. 210 8899600, ή να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο του κολεγίου www.medcollege.edu.gr στην ενότητα των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...