Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Mediterranean College: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ΜΒΑ

Corporate logo of the University of Derby (350...Image via WikipediaΤο Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ, που προσφέρει μέσω συνεργασίας ακαδημαϊκής δικαιόχρησης με το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, UK.

Το πρόγραμμα ΜΒΑ του University of Derby ανανεώθηκε πρόσφατα σε συνεργασία με στελέχη της αγοράς και περιλαμβάνει σύγχρονα μαθήματα που σκοπό έχουν να προετοιμάσουν τα νέα στελέχη για να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις στον τομέα τους.

Το πρόγραμμα ελέγχεται πλήρως από το University of Derby και όλα τα μαθήματα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα σε Ελληνόφωνα ή Αγγλόφωνα τμήματα, ενώ το πτυχίο απονέμεται στους αποφοίτους απευθείας από το Business School του University of Derby.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι., κολλεγίων και ξένων πανεπιστημίων ανεξαρτήτου ειδικότητας που διαθέτουν τουλάχιστον τριετή εργασιακή εμπειρία, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων, με σημαντική εργασιακή εμπειρία, που δεν διαθέτουν πρώτο πτυχίο. Στα πλαίσια των μαθημάτων, οι φοιτητές εργάζονται πάνω σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις, προτείνοντας τις δικές τους λύσεις και αναπτύσσουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας, συντονισμού ομάδων και επίτευξης αποτελεσμάτων. Σε αυτό συνεισφέρει ιδιαίτερα το υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολεγίου, που πέρα από την πανεπιστημιακή γνώση (άνω του 80% των διδασκόντων στο Mediterranean College διαθέτει διδακτορικό τίτλο σπουδών ή είναι υποψήφιοι διδάκτορες), διαθέτει και έντονη εμπειρία από ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

Η υψηλή ποιότητα σπουδών που προσφέρει το Mediterranean College δίνει στους φοιτητές και αποφοίτους του ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, καθώς το 84% των αποφοίτων του βρίσκει εργασία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του μέσα σε 6 μήνες από την ολοκλήρωσή τους. Η φοίτηση στο πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένη στο απαιτητικό ωράριο των ανερχόμενων στελεχών, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Παρασκευή απόγευμα και κάθε δεύτερο Σάββατο πρωί.
Πληροφορίες – Αιτήσεις Συμμετοχής: Για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα και υποβολή αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ. 210-8899 600, καθημερινά (09:00 – 20:00), e-mail: admission@medcollege.edu.gr
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...