Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Έφοδος της δίωξης ναρκωτικών Ιωαννίνων στο πανεπιστήμιο μετά από διαπραγματεύσεις

Σε μια ασυνήθιστη επιχείρηση προχώρησαν οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

Νωρίτερα το απόγευμα συνέλαβαν, εκτός πανεπιστημιούπολης, έναν αλβανό υπήκοο ο οποίος διέμενε στις φοιτητικές κατοικίες στην πανεπιστημιούπολη (σε χώρο πανεπιστημιακού ασύλου δηλαδή) για κατοχή και εμπορία χασίς.

Στην «παγίδα» έπεσαν άλλοι τρεις, Έλληνες, με τη συνολική ποσότητα που βρέθηκε επάνω τους να μην ξεπερνάει τα 215 γραμμάρια. 

Ο Αλβανός ομολόγησε ότι είχε και άλλη ποσότητα χασίς στο δωμάτιό του. Η αστυνομία ήρθε σε επαφή με την εισαγγελία και την πρυτανική αρχή και αφού εφαρμόστηκε ο σχετικός νόμος που προβλέπει τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επέμβει αστυνομία σε χώρο πανεπιστημιακού ασύλου, χθες το μεσημέρι τελικά βρήκε άλλα 500 περίπου γραμμάρια χασίς στο δωμάτιο του Αλβανού. Στο σπίτι ενός από τους τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν βρέθηκε και άλλη μικροποσότητα χασίς.

«Ειδικό βάρος»
Παρότι η αστυνομία έχει επέμβει άλλη μια φορά για διακίνηση ναρκωτικών σε πανεπιστημιακό χώρο στα Γιάννενα, η είδηση αποκτάει «ειδικό βάρος» καθώς γίνεται μόλις λίγες μέρες μετά από το περιστατικό της εισόδου ενστόλων στην πανεπιστημιούπολη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς έγινε χωρίς άδεια. Καθώς η ποσότητα των κατασχεμένων ναρκωτικών δεν είναι μεγάλη, η επιχείρηση αποκτά σημασία λόγω της «πολιτικής» χροιάς της και του χώρου στον οποίο έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...