Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΕΠ: Νέοι πίνακες με «διαθέσιμους» διοικητικούς υπαλλήλους

Νέους πίνακες κατάταξης διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων Πατρών και Θεσσαλίας κατάρτισε το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της διαδικασίας της διαθεσιμότητας.


Οι πίνακες καταρτίστηκαν κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των νέων ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι διευθύνσεις Διοικητικού των Πανεπιστημίων.

Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα νέα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες διευθύνσεις Διοικητικού των Πανεπιστημίων.

Για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού, που τίθεται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι νέοι πίνακες κατάταξης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...