Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

3ο Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας και Μάθησης

Το Mediterranean College, ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου  Ετήσιου Συνεδρίου Διδασκαλίας και Μάθησης με σκοπό  την ενημέρωση του ακαδημαϊκού προσωπικού του σε σύγχρονες εφαρμογές και εξελίξεις   στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, τη διάχυση βέλτιστων πρακτικών μεταξύ του ακαδημαϊκού προσωπικού και τη βελτίωση της συμβολής και της απόδοσης των καθηγητών σε σχέση με τους διατυπωμένους στόχους του Κολεγίου και των συνεργαζόμενων με αυτό πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών οργανισμών.


Το 3ο Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας & Μάθησης, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, ώρα 09:30 - 17:00.

Απευθύνεται πρωτίστως στους καθηγητές του Mediterranean College, συντονιστές Σχολών, ακαδημαϊκούς και διοικητικούς υπεύθυνους προγραμμάτων, καθώς και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.

Περιλαμβάνει μια σειρά σεμιναρίων και workshops που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων, τα οποία οι καθηγητές όλων των πανεπιστημιακών προγραμμάτων καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να φέρουν εις πέρας επιτυχώς το έργο τους καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως βιωματικά και διαδραστικά  σεμινάρια και role – plays. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστεί ερευνητικό έργο καθηγητών του Mediterranean College από τις Σχολές Ψυχολογίας, Εκπαίδευσης, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής και Μηχανικών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται Φάκελος Συνεδρίου, εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης σε όλους τους συμμετέχοντες  θα παρασχεθεί καφές και ελαφρύ γεύμα. Πληροφορίες – Συμμετοχές: Mediterranean College, Πελλήνης 8 Αθήνα, τηλέφωνο: 2108899652, Eπικεφαλής Συντονιστικής Ομάδας LTC κα Ι. Καραγεώργη, e-mail: ikarageorgi@medcollege.edu.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...