Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

KKE και ΣΥΡΙΖΑ δεν μετέχουν στον διάλογο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

O διάλογος για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσει τη Δευτέρα με συνεδρίαση υπό την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου και τη συμμετοχή των κομμάτων εκτός από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, η πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για την Παιδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 12:00, στο υπουργείο Παιδείας.
Στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν από το ΠΑΣΟΚ η Σοφία Γιαννακά, από τη ΝΔ η Ελίζα Βόζεμπεργκ, από το ΛΑΟΣ ο Άδωνης Γεωργιάδης, από τη Δημοκρατική Αριστερά ο Νίκος Τσούκαλης και από τους Οικολόγους Πράσινους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Επιπλέον θα συμμετάσχει η πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Χρύσα Αράπογλου.
Σχολιαστές ανέφερεαν ότι "είναι απαράδεκτο, δύο κ΄μματα, όπως το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην μετεοχυν στο διάλογο, τη στιγμή που συζητούνται κρίσιμα θέματα. Με την τακτική αυτή δείχνουν ότι αδιαφορούν , ουσιαστικά, για τις αλλαγές και οι προτάσεις τους είναι επιδερμικές" - "Όποιος έχει επιχιερήματα δίνει τη μάχη και τα προασπίζεται και δεν κάνει σαν την στρουθοκάμηλο που κρύβεται" επισήμαναν οι σχολιαστές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...