Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Σεμινάριο Τέχνη και Τεχνική της Μεταγλώττισης με Πιστοποίηση

Καλλιέργησε τις εκφραστικές δυνατότητες της φωνής σου, προσάρμοσέ τη στο χαρακτήρα που υποδύεσαι, μάθε τις τεχνικές της μεταγλώττισης και δούλεψε σε συγκεκριμένα projects.

O τομέας Cinema & TV του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζει τη διοργάνωση του σεμιναρίου «Τέχνη και Τεχνική της Μεταγλώττισης», που διοργανώνει η ΔΟΜΗnet.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές δραματικών σχολών, επαγγελματίες ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ηχολήπτες, μεταφραστές, δημοσιογράφους και εκφωνητές.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν:

-Θεωρία και Πρακτική της Μεταγλώττισης, Τεχνική της μεταγλώττισης με εργαστηριακή δραστηριότητα σε συγκεκριμένη παραγωγή. Διδάσκων: Βασίλης Καΐλας, Ηθοποιός και Σκηνοθέτης.

-Ορθοφωνία. Θεωρητική προσέγγιση με πρακτική εφαρμογή στην παραγωγή που δουλεύεται στο εργαστήριο. Διδάσκουσα: Κατερίνα Αλεξοπούλου, Ηθοποιός.

- Adaption κειμένου και τεχνικές απόδοσης μεταγλωττισμένου τραγουδιού. Διδάσκουσα: Μαρία Μουρκούση, Μεταφράστρια και Λυρική τραγουδίστρια.

- Ερμηνεία. Τεχνικές Ερμηνευτικής προσέγγισης κειμένου προς μεταγλώττιση. Πρακτική εφαρμογή στο εργαστήριο. Διδάσκουσα: Φίλια Δενδρινού, Ηθοποιός και Θεατρολόγος.

Συντονιστής του σεμιναρίου είναι ο κος Μιχάλης Λυκούδης, Επικοινωνιολόγος - Σκηνοθέτης.

Στα Master Classes (σεμινάρια τελειοποίησης) συμμετέχουν: Ζωή Ρηγοπούλου, Ηθοποιός, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ηθοποιός.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 100 διδακτικές ώρες και η έναρξη του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στις 29/11/2010.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης και θα έχουν τη δυνατότητα να πιστοποιηθούν ως Επαγγελματίες Μεταγλωττιστές από την ict Εurope, Φορέα Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Β. Καββαδά, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3800 300, e-mail: vkavvada@iekdomi.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...