Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Θ. Κοτσιφάκης: Μας υποκινούν τα προβλήματα διαβίωσης και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι ανόητο να υποστηρίξει κάποιος ότι υποκινεί τους εκπαιδευτικούς ένα κόμμα, όταν ξέρει ότι θα χάσουν τα χρήματά τους όταν απεργήσουν», ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ


«Αυτό που μας υποκινεί είναι τα σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, το γεγονός ότι πολλοί καθηγητές είναι σε διαθεσιμότητα, τα προβλήματα στα σχολεία με έλλειψη κονδυλίων» είπε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, απορρίπτωντας τα περί υποκίνησης της απεργίας των καθηγητών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ανόητο να υποστηρίξει κάποιος ότι υποκινεί τους εκπαιδευτικούς ένα κόμμα, όταν ξέρει ότι θα χάσουν τα χρήματά τους όταν απεργήσουν», ανέφερε ο κ. Κοτσιφάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Απέκρουσε ακόμη την κριτική που δέχεται η ΟΛΜΕ για την επιστολή της προς τους μαθητές: «Η επιστολή μιλά για τους αγώνες των εκπαιδευτικών και το γεγονός ότι η κατάσταση που ζούμε είναι απόρροια της κυβερνητικής πολιτικής. Τι, να το κρύψουμε αυτό; Το ξέρει και ένα μικρό παιδάκι. Δεν το λέμε πρώτη φορά. Ούτε το λέμε μόνο εμείς. Στόχος όλων των συνδικάτων είναι η ανατροπή αυτής της πολιτικής».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...