Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίπρας: σε δασκάλους: Τα σχολεία στην Ελλάδα ήταν ανοιχτά ακόμα και υπό κατοχή -Τώρα τα έκλεισαν

Συνάντηση με μέλη της διδασκαλικής ομοσπονδίας είχε ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως φέτος είναι η χειρότερη σχολική χρονιά τα τελευταία 40 χρόνια.


«Με σχολεία με τεράστιες ελλείψεις με μαθητές που πηγαίνουν και δεν βρίσκουν δασκάλους, σχολικούς φύλακες με διαλυμένο σχολείο και έχουμε νέους ανθρώπους που δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας βάρβαρης πολιτικής που με στόχο τα λογιστικά πρωτόγεννη πλεονάσματα δημιουργεί τεράστια κοινωνικά ελλείμματα. Τα πλεονάσματα που βασίζονται σε διάλυση και κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων και μονάδων κοινωνικής φροντίδας δεν είναι πραγματικά πλεονάσματα».

Παράλληλα πρόσθεσε «τα σχολεία στην Ελλάδα ήταν ανοιχτά ακόμα και υπό κατοχή, ακόμα και όταν η Δημοκρατία δεν λειτουργούσε σήμερα όμως κινδυνεύουν να μην μπορούν να λειτουργήσουν γι αυτό κρούουμε το καμπανάκι του κινδύνου σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Η ανατροπή είναι μονόδρομος. Στηρίζουμε τους εκπαιδευτικούς και θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες και τις μεγάλες πληγές σε μία κυβέρνηση σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...