Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

6 ΒΙΝΤΕΟ - Τσίπρας προς μαθητές: Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά αλλά θα το θεωρήσετε ειρωνεία...

Στο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας πήγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον καθιερωμένο αγιασμό στην έναρξη της σχολικής χρονιάς - «Μαθητική αυτοοργάνωση για την καταστροφή της σχολικής πραγματικότητας», έγραφε ένα σύνθημα στους τοίχους του σχολείου


«Ειμαστε άνθρωποι, όχι αριθμοί», έγραφε το πλακάτ που κρατούσαν κάποιοι από τους μαθητές του Επαγγελματικου Λυκείου Νέας Ιωνίας το οποίο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το σημερινό αγιασμό που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.


Οι μαθητές του ΕΠΑΛ διαμαρτύρονται για την μείωση του αριθμού των καθηγητων στο λύκειό τους. Σε σύντομο μήνυμά του προς τους μαθητές, τους γονείς τους και τους καθηγητές του σχολείου, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Θέλω να σας ευχηθώ καλή χρονιά αλλά φοβάμαι ότι φέτος αυτό ακούγεται περισσότερο ειρωνεία παρά σαν ευχή».



Οπως εξήγησε ο κ. Τσίπρας «φέτος έρχεστε στο σχολειό και βλέπετε -μάλλον δεν βλέπετε- τους καθηγητές σας... Είκοσι λιγότεροι καθηγητές φέτος απ' ότι πέρσι και δεκάδες λιγότεροι συμμαθητές σας που στην μέση των σπουδών τους αναγκάζονται να σταματήσουν γιατί φέτος κλείνουν-καταργούν τα μαθήματα που κάνουν...».

Πίσω από το σημείο που βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας με τους καθηγητές και τον ιερέα που τελούσε τον αγιασμό ήταν γραμμένο το σύνθημα: «Μαθητική αυτοοργάνωση για την καταστροφή της σχολικής πραγματικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...