Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Το ΑΠΘ προσφεύγει στη δικαιοσύνη για την περιβόητη "τουαλέτα"

Στη δικαιοσύνη σκοπεύει να προσφύγει η διοίκηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), μέσω νομικής ομάδας, εναντίον όσων καταφέρονται με «συκοφαντίες» εις βάρος του πανεπιστημίου και των αρχών του είτε καταγγέλλουν «ανακριβή» στοιχεία.

«Σε ό,τι αφορά τους κοινούς συκοφάντες -εντός και εκτός Πανεπιστημίου- έχει ήδη ζητηθεί από νομική ομάδα η άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών.

«Η πρωτοφανής στοχοποίηση και συκοφαντική δυσφήμιση του ΑΠΘ και της διοίκησής του συνεχίζονται. Η ένταση, η έκταση, το πλήθος, το ύφος και το επίπεδο των καταγγελλομένων χαρακτηρίζουν τόσο την αξιοπιστία, όσο και την προέλευσή τους» υποστηρίζεται.

Ήδη, βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις προκαταρκτικές έρευνες που έχει διατάξει η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για όλα όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ συνεχίζεται η προκαταρκτική διερεύνηση σχετικά με όσα γράφτηκαν σε βάρος του διευθύνοντα συμβούλου της Εταιρίας Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Περιουσίας του πανεπιστημίου.

Η διοίκηση του ΑΠΘ- μεταξύ άλλων- έχει προχωρήσει και σε μήνυση εναντίον υπαλλήλου του, που εργαζόταν στο κατάστημα του πανεπιστημίου «Λογότυπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...