Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος τα μαθήματα στο ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης στην Αμαλιάδα

Με ανακοίνωσή του, το ΤΕΙ Πάτρας ανακοινώνει στους σπουδαστές του Τμήματος ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ του Παραρτήματος του ΤΕΙ στην Αμαλιάδα ότι :

  1. Οι εξετάσεις περιόδου Σεπτεμβρίου θα δοθούν όπως έχει προγραμματιστεί, στο παράρτημα της Αμαλιάδας.
  2. Για όσους παρακολουθήσουν μαθήματα (θεωρία ή / και εργαστήριο),οι δηλώσεις μαθημάτων θα γίνουν όπως και στα προηγούμενα χρόνια
  3. Τα μαθήματα που θα δηλωθούν, θα προσφέρονται (πραγματοποιούνται) στο κεντρικό ΤΕΙ στην Πάτρα ,στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας.
  4. Η Γραμματεία του Τμήματος θα λειτουργεί στην Πάτρα στη Σ.Δ.Ο., και οι σπουδαστές θα παίρνουν βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και ότι άλλο χρειαστεί από τη Γραμματεία της Σ.Δ.Ο. του ΤΕΙ στην Πάτρα.
  5. Το Συμβούλιο του ΤΕΙ ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να ρυθμίσει το πρόβλημα των ολίγων σπουδαστών που απέμειναν ώστε να λάβουν μεταγραφή σε άλλα λειτουργούντα ομότιτλα Τμήματα σε άλλες πόλεις ή να μπορούν να μεταγραφούν σε άλλο Τμήμα της Σ.Δ.Ο του ΤΕΙ Πατρών.
Για κάθε πληροφορία οι σπουδαστές θα απευθύνονται στη Γραμματέα της Σ.Δ.Ο. κ. Μαρία Τηνιακού στο τηλέφωνο: 2610 – 369210 και στο e-mail: tiniakou@teipat.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...