Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ηλεία: Βραβεύτηκε μαθήτρια επειδή δεν έκανε ποτέ κοπάνα!

Ένα πρωτότυπο βραβείο δόθηκε σε σχολείο του Νομού Ηλείας, σε μαθήτρια Γυμνασίου που δεν έχασε ούτε μία ώρα μάθημα.
Μια ξεχωριστή και πρωτότυπη για τα εκπαιδευτικά δεδομένα έλαβε χώρα στο Γυμνάσιο Καράτουλα του Νομού Ηλείας την περασμένη εβδομάδα.

Αποφασίστηκε να τιμηθεί μια μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου που για τρία συνεχή σχολικά έτη δεν είχε καμμία απουσία στα μαθήματα και τις σχολικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Χριστίνα Γαλανοπούλου του Παναγιώτου από το Μουζάκι δεν απουσίασε ούτε μία ώρα από τα μαθήματα από την σχολική χρονιά 2009-2010 ,όταν ήταν στην Α’ τάξη, έως την τελευταία ημέρα φέτος που ήταν στο Σχολείο και θα λάβει Απολυτήριο Γυμνασίου για να συνεχίσει τις Σπουδές της στο Λύκειο. Τρία χρόνια χωρίς μια απουσία !
Κάτι σπάνιο για τα δεδομένα του σύγχρονου Σχολείου.

Για τον σκοπό αυτό ενώπιον όλων των μαθητών του Γυμνασίου ο Διευθυντής κ. Κόρδας της επέδωσε ως Βραβείο σχετικό Συγχαρητήριο έγγραφο με τις υπογραφές όλων των Καθηγητών του Γυμνασίου Καράτουλα με το σκεπτικό , όπως αναγραφόταν στο κείμενο βράβευσης, να είναι αυτό «ένα ελάχιστο δείγμα εκτιμήσεως και ως κίνητρο μιμήσεως από τους άλλους μαθητές του Σχολείου μας».

Σε μια εποχή που οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε τον δρόμο της Γνώσης η συνεχής παρουσία της συμμαθήτριάς σας στο Σχολείο είναι για όλους άριστο υπόδειγμα, τόνισε προς του μαθητές ο κύριος Κόρδας.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...