Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ για τις Τέχνες και την Τεχνολογία από το ΙΕΚ ΔΟΜΗ


Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, βρέθηκε στην κορυφή του καλλιτεχνικού και τεχνολογικού στερεώματος για μια ακόμη φορά. Στη Στοά του Βιβλίου, από 14 έως 17 Ιουνίου, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ πραγματοποίησε το μεγαλύτερο  και καλλιτεχνικά και τεχνολογικά αρτιότερο φεστιβάλ για τις Τέχνες και την Τεχνολογία. Η σημαντικότερη εκπαιδευτική διοργάνωση για τις Τέχνες και την Τεχνολογία, στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ανήκει και φέτος στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Στο φεστιβάλ Τεχνών και Νέων Τεχνολογιών 2010, εκπροσωπήθηκαν οι τομείς   Art & Design, Cinema & TV, Sound & Music και Computing του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, για να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες τάσεις της τέχνης και της τεχνολογίας καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης παράλληλα με το ταλέντο και των επαγγελματισμό των σπουδαστών.  
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ο τομέας Art & Design του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, παρουσίασε έκθεση έργων των σπουδαστών, σε θεματικές κατηγορίες όπως: διακόσμηση,  3d computer aides design, γραφιστική, εικονογράφηση, 3d animation, φωτογραφία, καθώς και παρουσιάσεις βραβευμένων πτυχιακών εργασιών των σπουδαστών.
Ο τομέας Cinema & TV, πραγματοποίησε  προβολές ταινιών μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, video clip και 3d animation.  
Στο πλαίσιο  του φεστιβάλ σε μια ειδική επετειακή τελετή, πραγματοποιήθηκε  η απονομή βραβεύσεων και υποτροφιών σε σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων, εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου, προσκεκλημένων και γονέων των σπουδαστών. Ακολούθησε δεξίωση των προσκεκλημένων και μπουφέ, με επιμέλεια και δημιουργίες των σπουδαστών της σχολής Chef του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.  
Η φετινή διοργάνωση έκλεισε με ένα ξεχωριστό  μουσικό event, που περιελάμβανε Jazz και μελωδικό Hip Hop, με τη συμμετοχή των σπουδαστών του τομέα Sound & Music.
Περισσότερες  πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...