Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Επαγγέλματα Ομορφιάς. Επαγγέλματα με μέλλον!


Στην πιο  αναβαθμισμένη εκπαιδευτική δομή, στον τομέα των επαγγελμάτων  Ομορφιάς και Υγείας, το ΙΕΚ ΔΟΜΗ προσφέρει ποιότητα στις σπουδές σου και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης, σε ειδικότητες αιχμής που σου προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, αντιπροσωπεύει επάξια ένα ισχυρό όνομα στις σπουδές επαγγελμάτων Ομορφιάς και Υγείας, προσφέροντας στην πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή, τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης. Για αυτό και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, επιτυγχάνουν το υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης από την αγορά εργασίας, στελεχώνοντας κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου της ομορφιάς, του καλλωπισμού, της μόδας και της show-biζ.
Σπούδασε επαγγέλματα Ομορφιάς στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και φτάσε στην κορυφή της επαγγελματικής επιτυχίας, σε ένα ιδιαίτερα αναπτυσσόμενο κλάδο, που σου εξασφαλίζει επαγγελματική ασφάλεια και επαγγελματική προοπτική.
Σπούδασε Αισθητική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Κομμωτική, Τεχνίτης Περιποίησης Νυχιών ή Διαιτολογία .
Το ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, αντιπροσωπεύει την επώνυμη  και εγγυημένη ποιότητα σπουδών, στον τομέα της Ομορφιάς και της Υγείας και σου προσφέρει μέσω του γραφείου επαγγελματικής αποκατάστασης, άμεσα δουλειά.
Η εγγραφή  σου σε μια από τις παραπάνω ειδικότητες προϋποθέτει μόλις δύο χρόνια φοίτησης και οδηγεί στην απόκτηση ισχυρού κρατικού διπλώματος, που είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα, στο ΙΕΚ  ΔΟΜΗ και γίνε πετυχημένη επαγγελματίας. Ζήσε την απόλυτη εμπειρία σπουδών στο κορυφαίο ΙΕΚ!
ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Οι σπουδές που θέλεις!
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...