Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

41.000 μαθητές, απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε on-line παιχνίδι !

Περισσότεροι από 41.000 μαθητές, απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό, που απευθύνεται στους μαθητές από Δ’ Δημοτικού μέχρι και Γ’ Λυκείου. 

Tην ελληνική μαθητική κοινότητα στήριξε για 7η συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ, υποστηρίζοντας και φέτος τον 14ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Λυσίας», που διεξήχθη μέσω Internet, προσφέροντας γνώση και ψυχαγωγία με τη χρήση της τεχνολογίας.

Ο «Λυσίας» αποτελεί πλέον έναν καταξιωμένο θεσμό υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Επιπλέον, με το σύνθημα «Παίζω και Βοηθώ», οι διοργανωτές προσφέρουν για κάθε συμμετοχή ένα ποσό για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, δίνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό αναζήτησης και γνώσεων, που προσφέρει στα παιδιά την χαρά της συμμετοχής σε ένα on-line εκπαιδευτικό παιχνίδι, καλλιεργώντας συγχρόνως την ευγενή άμιλλα και συμβάλλοντας στην εξοικείωση των μαθητών με το διαδίκτυο.

Kατά την πρόσφατη εκδήλωση απονομής των βραβείων, o ΟΤΕ προσέφερε ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x στους νικητές, ενώ συνέβαλε και με υλικοτεχνική υποδομή, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Η παραπάνω δράση, που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ, με τίτλο «Σχέση Ευθύνης», αποδεικνύει το διαρκές ενδιαφέρον του για τη νέα γενιά, καθώς και την εξοικείωσή της με την ορθή και εποικοδομητική χρήση των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου.

PHOTO1 Από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι κ.κ.: Κων/νος Δούκας, Δ/νων Σύμβουλος Εκπαιδευτηρίων Δούκα, Φώτης Κουτσιανάς, Δ/ντης Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών ΟΤΕ, Κέττυ Φιλιππίδου, εκπρόσωπος του Συλλόγου ''Ελπίδα'', Φανή Κύρκου, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Info Quest, Ιωάννα Γκελεστάθη, Εκπρόσωπος Συλλόγου ''Ελπίδα '' και Πάνος Θεοδοσόπουλος, Δ/ντης Δημοσίου Τομέα Microsoft.

PHOTO2 Οι βραβευθέντες μαθητές ανάμεσα στις κυρίες Ι. Γκελεστάθη, Κ. Φιλιππίδου, Φ. Κύρκου και στους κυρίους Κ. Δούκα, Π. Θεοδοσόπουλο και Φ. Κουτσιανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...