Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Απέκτησε το Ισχυρό Μεταπτυχιακό στα Δίκτυα Η/Υ, Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου.

Ειδικές Επιδοτήσεις Διδάκτρων έως 25% & Δυνατότητα Χρηματοδότησης μέσω ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ (0,45%)  
Η  Σχολή  Πληροφορικής του Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου εγγραφών στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο «MSc Computer Networks» σε συνεργασία με το University of Derby, UK. Η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο έτη part- time ή ένα έτος full-time και η Γλώσσα Διδασκαλίας είναι Αγγλική. Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου έχουν ήδη ξεκινήσει.
Το πρόγραμμα  ΜSc Computer Networks παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια για να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να κατανοήσουν  εις βάθος τις σύγχρονες θεωρίες  στα δίκτυα. Παράλληλα, οι φοιτητές αποκτούν πρακτική εμπειρία στη δικτύωση και στις τεχνολογικές εφαρμογές με τη βοήθεια του προσομοιωτή δικτύου (network development suite) στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του κολεγίου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει άρτιο θεωρητικό και ερευνητικό υπόβαθρο μεταπτυχιακού επιπέδου σε συνδυασμό με ενδελεχή πρακτική εμπειρία στο σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην ανάπτυξη δικτύων, προδίδοντας πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης στους πτυχιούχους. 
Η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος  περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Studying at Master Level and Research Methods, Advanced Network Routing, Network Management Concepts, Advanced Routing and Switching, Advanced Concepts in Secure Systems, Advanced Network Switching, Advanced Network Programming, Mobile and Wireless Networking,  Independent Scholarship.
Το πρόγραμμα  απευθύνεται σε  απόφοιτους ΑΕΙ / ΤΕΙ , Κολεγίων και Πανεπιστημίων  της αλλοδαπής με προπτυχιακό  τίτλο στην Πληροφορική καθώς και σε  μη πτυχιούχους, κατόχους πιστοποιητικών επαγγελματικής εξειδίκευσης  ή / και εργασιακής εμπειρία στην Πληροφορική. Οι Καθηγητές του προγράμματος είναι κάτοχοι (ή υποψήφιοι) διδακτορικών τίτλων ενώ εγκρίνονται και αξιολογούνται συνεχώς από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. 
Για περισσότερες πληροφορίες και την έγκαιρη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Mediterranean College, τηλ. 210 8899600, ή να επισκέπτονται τον δικτυακό τόπο του κολεγίου www.medcollege.edu.gr   στην ενότητα των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...