Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΟΙ LEADERS ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΙΕΚ ΔΟΜΗ


ΙΕΚ ΔΟΜΗ Επιτυχής  διεξαγωγή του  Career Forum 2010

Με ιδιαίτερη  επιτυχία και ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε για μια  ακόμη φορά το «Career Forum 2010», μια διοργάνωση του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης (Γ.Ε.Α.) του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Στόχος της  διοργάνωσης, ήταν να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με εκπροσώπους μεγάλων επιχειρήσεων της Ελληνικής αγοράς, που εκδήλωσαν πρόθεση πρόσληψης νέων στελεχών.
Εκπρόσωποι  των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, πραγματοποίησαν εξατομικευμένα interviews με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 304 επιχειρήσεις, leaders σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ενώ συνολικά προσφέρθηκαν 652 νέες θέσεις εργασίας.
Το Career Forum 2010, πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εκπαιδευτικές δομές  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με τη συμμετοχή των τελειόφοιτων σπουδαστών από όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
Για μια  ακόμη φορά, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διεκδίκησαν με αξιώσεις το επαγγελματικό  τους μέλλον, ενώ θετικά ήταν τα σχόλια των εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, για το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης και τον επαγγελματισμό των σπουδαστών.
Περισσότερες  πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα,
τηλ.: 210 3840 552.   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...