Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Be A Student For A Day»- Πρόσκληση από το ALBA για μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία

ALBA Graduate Business School
Image via Wikipedia
To ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Be A Student For A Day» προσκαλεί για μία ακόμη φορά τους ενδιαφερόμενους στα «θρανία» για μία ημέρα. Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μία πρωτοποριακή μαθησιακή εμπειρία μέσω σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας και θα πάρουν μέρος σε ένα ειδικό παιχνίδι προσομοίωσης στοχευόμενο στο Μάρκετινγκ.

Παράλληλα με το παιχνίδι προσομοίωσης, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ομιλίες από Καθηγητές του ALBA σχετικά με θέματα που άπτονται του μάρκετινγκ, της στρατηγικής και της επιχειρηματικότητας.

Η μαθησιακή αυτή εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 9.00-15.00 στις εγκαταστάσεις του The American College of Greece στην Αγία Παρασκευή (Γραβιάς 6).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό κατόπιν δήλωσης συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα του «Be A Student For A Day» και να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα:
www.alba.edu.gr/StudentForADay ή να επικοινωνούν με την κα Λήδα Κομνηνού, τηλ.: 210 8964531 (2250), e-mail: StudentForADay@alba.edu.gr.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...