Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Σεμινάριο Autodesk Inventor από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College

Image representing Autodesk  as depicted in Cr...
Image via CrunchBase
Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College με τη συνεργασία της Infostudio και της Autodesk, οργανώνει σεμινάριο με θέμα «Autodesk Inventor», με στόχο να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το πρόγραμμα Inventor και να εξοικειωθούν πλήρως με τις δυνατότητές του και την επαγγελματική χρήση του.

Το Inventor αποτελεί ένα πανίσχυρο πρόγραμμα, το οποίο δημιουργήθηκε για να βελτιώσει τη διαδικασία μηχανολογικής σχεδίασης, χρησιμοποιώντας εικονικά 3D μοντέλα αντί του φυσικού προτύπου, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα εξαρτήματα (αγωγοί, σωληνώσεις, τυπωμένα κυκλώματα, καλωδιώσεις, κ.α.) ταιριάζουν μεταξύ τους, οδηγώντας σε ελαχιστοποίηση σχεδιαστικών λαθών και ελάττωση κόστους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές & επαγγελματίες Μηχανολογίας.

Οι εκπαιδευόμενοι θα εξειδικευτούν μέσω απόλυτα εξειδικευμένων εισηγήσεων και εφαρμογών, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια με γνώσεις που αφορούν: 2D Sketching, Part 3D modelling, Assembly modelling, Drawings, κ.α.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Autodesk.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 40 ώρες και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί από 9 Μαρτίου 2012 έως 7 Απριλίου 2012, κάθε Παρασκευή 18.00-21.00 & Σάββατο 10.00-15.00.

Οι απόφοιτοι του σεμιναρίου οδηγούνται στην απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου εκπαίδευσης (Certificate of Completion). Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρες ντοσιέ, σημειώσεις και Coffee Break.

Η αξία συμμετοχής του σεμιναρίου είναι: για φοιτητές και απόφοιτους του Mediterranean College και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ 290€, για εξωτερικούς φοιτητές 320€ και για επαγγελματίες / ιδιώτες 350€.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: Mediterranean College, Πατησίων 107 και Πελλήνης 8, Αθήνα, αρμόδια κα Κέλλυ Αδάμη, καθημερινά 12:00 – 18:00, τηλ. 210-8899 658, 210-8899 600, και στις διευθύνσεις e-mail: kadami@medcollege.edu.gr, www.medcollege.edu.gr , Facebook: http://www.facebook.com/mediterraneancollege Twitter : https://twitter.com/#!/medcollege1
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...