Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ημερίδα ενημέρωσης εκπαιδευτικών και μαθητών Δήμου Λαγκαδά

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Δήμου Λαγκαδά.. την ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά με θέμα : "Παρουσίαση των τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Προοπτικές Αποφοίτων", από την Αντιδημαρχία Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα τμήματα των Σχολών του Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα δόθηκαν πρακτικές πληροφορίες και χρήσιμες κατευθύνσεις στους μαθητές του Λυκείου, πολύτιμες για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Ταχματζίδης Ιωάννης. Παρόντες επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Τουλουπίδης Γεώργιος και Χαριτωνίδης Αναστάσιος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κοτσώνη Ελισάβετ, καθώς και ο Πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Λαγκαδά κ. Κυράνου Γεώργιος.
www.lagadas2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...