Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Mediterranean College Ενάρξεις Πιστοποιημένου Προγράμματος στη Συμβουλευτική Ψυχολογία

To Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη του α’ κύκλου εγγραφών στο μοναδικό μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, που προσφέρει σε αποκλειστική συνεργασία με τον με τον αναγνωρισμένο διεθνώς Βρετανικό Εκπαιδευτικό φορέα Edexcel International, ο οποίος έχει αξιολογήσει το Κολέγιο για την παροχή των προγραμμάτων HND με άριστα, όσον αφορά στο ακαδημαϊκό προσωπικό, στην υλικοτεχνική υποδομή, στη βιβλιοθήκη και στις εσωτερικές διαδικασίες του Κολεγίου.

Τα πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο έτη και προσφέρεται στη διάρκεια τεσσάρων εξαμήνων με τη μορφή part-time φοίτησης (δύο απογεύματα την εβδομάδα) ή distance-learning, ώστε να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων φοιτητών αλλά και των κατοίκων της περιφέρειας.

Το HND in Counselling and Psychology απευθύνεται σε Πτυχιούχους και φοιτητές ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, από τους κλάδους της ψυχολογίας καθώς και των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, καθώς επίσης και σε επαγγελματίες της Υγείας και της Ψυχικής Υγείας, Κοινωνικούς λειτουργούς και εκπαιδευτικούς.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Ελληνική Γλώσσα και έχει έντονο βιωματικό χαρακτήρα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη συμβουλευτικών δεξιοτήτων. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου σπουδών Higher National Diploma ( HND), Counselling and Psychology από τον Edexcel International, UK. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στο Βρετανικό Σύλλογο Συμβούλων και Ψυχοθεραπευτών (BACP). Πληροφορίες – Αιτήσεις Συμμετοχής: Για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ. 210-8899 600, καθημερινά (09:00 – 20:00), e-mail: admission@medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...