Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΕΙΑΧ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την εκπαίδευση των επαγγελματιών της Ελλάδας, ξεκίνησε ήδη τον διαγωνισμό των θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων για τους μαθητές των τεχνικών σχολών της Αθήνας.

Το τμήμα τεχνικής εκπαίδευσης του Ε.Ι.Α.Χ. με υπεύθυνο τον κ. Βασίλη Πετσούλα, που είναι στελεχωμένο από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, παραδίδει τα μαθήματα στο νέο διαμορφωμένο εκπαιδευτικό χώρο στην έδρα του Ε.Ι.Α.Χ., που λειτουργεί στην οδό Πειραιώς 252. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα της μάθησης και της αντιμετώπισης του επαγγέλματος μέσα σε πραγματικές συνθήκες και δυσκολίες. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του σχολικού έτους.

Το Ε.Ι.Α.Χ. μέσα από τη διαδικασία των σεμιναρίων και του διαγωνισμού, δίνει την ευκαιρία στους μαθητές, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της αυριανής επαγγελματικής τους καριέρας.

Ο κύριος σκοπός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, είναι η κατανόηση της τεχνικής της εγκατάστασης θερμοϋδραυλικών εφαρμογών μέσα στο σύγχρονο κατασκευαστικό περιβάλλον και των τεχνικών λεπτομερειών, τις οποίες ένα στέλεχος καλείται να εφαρμόσει, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις στο πλαίσιο ενός τέτοιου ρόλου σήμερα.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων το Ε.Ι.Α.Χ. σε μία ξεχωριστή εκδήλωση θα βραβεύσει τους 3 καλύτερους θερμοϋδραυλικούς της χρονιάς, απονέμοντάς τους βραβείο από τον χώρο των επαγγελματικών τους εργαλείων, και μία χάλκινη πλακέτα με την αξιολόγησή τους από την επιτροπή του διαγωνισμού.

Σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Βεργόπουλος, Διευθυντής του Ε.Ι.Α.Χ. τόνισε: «Η συνεχής εκπαίδευση των θερμοϋδραυλικών για την εγκατάσταση των χάλκινων εφαρμογών θεωρείται απαραίτητη για το Ινστιτούτο προς τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς, προκειμένου να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε ένα περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις. Στόχος μας στο Ινστιτούτο είναι να παρέχουμε στους αυριανούς επαγγελματίες ενημέρωση και πρακτική εξάσκηση σχετικά με τις τελευταίες εφαρμογές του χαλκού, δίνοντας τους παράλληλα όλα τα εφόδια εκείνα που θα χρειαστούν στην αυριανή επαγγελματική διαδρομή τους». Για συμμετοχή στα σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των σεμιναρίων κύριο Β. Πετσούλα στο τηλέφωνο : 6974 404486 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...