Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διαμαρτυρία ΟΛΜΕ για το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών

Την αγανάκτηση της εκπαιδευτικής κοινότητας για το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία εκφράζει με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης ΟΛΜΕ .
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, εδώ και εβδομάδες έχουν σταματήσει οι μεταφορές σε πολλές περιοχές της χώρας (Ικαρία, Κέρκυρα, Αχαΐα, Θεσσαλονίκη) αλλά και η διδακτική ύλη σε πολλά, ιδίως περιφερειακά σχολεία.
«Γνωρίζουμε ότι οφείλονται χρήματα στους λεωφορειούχους - μεταφορείς όπως επίσης γνωρίζουμε ότι οι συμβάσεις για τη μεταφορά, που έχουν υπογραφεί, είναι νομικά έωλες», επισημαίνουν οι εκπαιδευτικοί, καλώντας την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να βρουν άμεσα λύση, καθώς, όπως αναφέρουν, δεν είναι δυνατόν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς να είναι όμηροι της ανευθυνότητας των αρμοδίων.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 12.30 στα Προπύλαια, ενώ προς διευκόλυνσή τους κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας (12 - 2 για τον πρωινό κύκλο και 2 - 4 για τον απογευματινό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...