Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Mediterranean College Παιδαγωγικές Σπουδές που υπερέχουν.

Ξεκίνησε την πιο επιτυχημένη σταδιοδρομία, σπουδάζοντας την Παιδαγωγική Επιστήμη στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Mediterranean College.

Το πρόγραμμα ΒΑ (Hons) Early Childhood Studies, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και απευθύνεται τόσο σε απόφοιτους Λυκείου, που θέλουν να σπουδάσουν Προσχολική Αγωγή και να σταδιοδρομήσουν ως παιδαγωγοί, όσο και σε απόφοιτους ΙΕΚ, που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο Bachelor.

Το Τμήμα Παιδαγωγικών του Mediterranean College έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος χώρος διδασκαλίας και έρευνας που παρέχει στους φοιτητές του στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις και πρακτικές δεξιότητες, απαραίτητες για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Στο Mediterranean College, οι σπουδές σου υπερέχουν και μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό σου στίβο. Ξεκίνησε μια λαμπρή διεθνή καριέρα, με τη φοίτησή σου στο Mediterranean College κάνοντας πανεπιστημιακές σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα κι απόκτησε Bachelor από το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby.

Τo Mediterranean College, κολέγιο επιλογής εκατοντάδων νέων, σου προσφέρει σπουδές σύμφωνα με τη δομή και τα πρότυπα του Βρετανικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης και τη δυνατότητα να καταξιωθείς επαγγελματικά και να ξεχωρίσεις στην επιστήμη της Προσχολικής Αγωγής. Για σπουδές στα Παιδαγωγικά, το Mediterranean College, αποτελεί την ολοκληρωμένη και αξιόπιστη επιλογή σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...