Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Μετά τις 4:00 μ.μ. τα αποτελέσματα των πανελλήνιων εξετάσεων

Λίγες ώρες ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων, καθώς την τελευταία στιγμή και ενώ όλοι περίμεναν ότι από τις 11.00 το πρωί οι βαθμολογίες τους θα βρίσκονται αναρτημένες στα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας έδωσε νέο ραντεβού για μετά το μεσημέρι.
«Το αργότερο μέχρι τις 4.00 οι βαθμολογίες θα έχουν ανακοινωθεί» ανέφεραν παράγοντες του υπουργείου Παιδείας, που επεξεργάζονται μέχρι αυτή την ώρα τις βαθμολογίες των υποψηφίων του Γενικού και των Επαγγελματικών Λυκείων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ορισμένες σχολικές μονάδες έχει ήδη αρχίσει η ανάρτηση των βαθμολογικών στοιχείων των υποψηφίων.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινισθεί αν η ανακοίνωση των βαθμολογιών θα συνοδευτεί και από τα στατιστικά στοιχεία, για τη σύγκρισή τους με τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την εφετινή κίνηση των βάσεων ή οι σχετικοί πίνακες θα δωθούν από το υπουργείο Παιδείας αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι απομένουν εννέα ημέρες για να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι τα μηχανογραφικά τους.

Στις 12:00 στο Ιντερνετ
Στις 12.00 το μεσημέρι όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν, με τον ειδικό προσωπικό κωδικό τους, να μάθουν τη βαθμολογία τους από τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η διαδικασία ανάρτησης με τους πίνακες βαθμολογιών στα σχολεία της χώρας έχει ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρωθεί έως τη 1.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

«Έχουν αποσταλεί από τις 7.00 το πρωί οι πίνακες στις αρμόδιες διευθύνσεις και τώρα διενεργούμε τους τελικούς ελέγχους ώστε στις 12.00 το μεσημέρι να είναι διαθέσιμες και στο Διαδίκτυο», αναφέρει στέλεχος του υπουργείου Παιδείας.
Εως και τις 28 Ιουνίου υποβάλλουν το Μηχανογραφικό τους είτε µόνοι τους από οποιονδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο ∆ιαδίκτυο είτε στο Λύκειό τους µε τη βοήθεια των καθηγητών τους. «ΤΑ ΝΕΑ» για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παραθέτουν ένα πλήρες ιστορικό των βάσεων εισαγωγής της τελευταίας δεκαετίας και τη διακύµανσή τους για κάθε πανεπιστηµιακό τµήµα.

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα
Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων με τον Έλεγχο των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Η εξέταση του μαθήματος ξεκινά στις 08:30 το πρωί και οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες εξετάσεις μέχρι τις 08:00.

Για το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα η διάρκεια της εξέτασης είναι 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...