Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκινoύν τα μαθήματα στη Νομική Αθηνών

Η Νομική είναι η πρώτη σχολή του ΕΚΠΑ που ανακοινώνει επισήμως το άνοιγμά της - Από αύριο λειτουργεί κανονικά και το Πολυτεχνείο - Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών η απεργία συνεχίζεται


Μαθήματα ξεκινούν αύριο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της σχολής, καθηγητής Θ. Φορτσάκης. «Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 αρχίζουν τη Δευτέρα 9-12-2013 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών η απεργία συνεχίζεται και αύριο. Το απεργιακό μέτωπο, ωστόσο, εμφανίζεται διασπασμένο καθώς η πλειοψηφούσα παράταξη του ΔΣ του συλλόγου των υπαλλήλων τάσσεται υπέρ της αναστολής της απεργίας και της συνέχισης του διαλόγου με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με ανοικτό το Πανεπιστήμιο.

Η Νομική είναι η πρώτη σχολή του ΕΚΠΑ που ανακοινώνει επισήμως το άνοιγμά της.
Από αύριο λειτουργεί κανονικά και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος ανέστειλαν την απεργιακή τους κινητοποίηση. Θα πραγματοποιήσουν, πάντως, νέα γενική συνέλευση την προσεχή Πέμπτη με αντικείμενο την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απέναντί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...