Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Kαποδιστριακό: Να αναλάβουν την ευθύνη όσοι δεν εργαστούν - Η απεργία έληξε

Ανακοίνωση από το ΔΣ των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου θέτει προ των ευθυνών της την απεργιακή επιτροπή - Καταδικάζονται αντικαταστατικές συμεπριφορές

«H απεργία έχει λήξει. Οσοι δεν προσέρχονται στην εργασία τους, να αναλαμβάνουν την ευθύνη» ξεκαθαρίζει το διοικητικό συμβούλιο των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε ανακοίνωση προς τα μέλη το Δ.Σ. του Συλλόγου στη σημερινή του συνεδρίαση, συζήτησε τα θέματα που προκύπτουν, μετά τη χθεσινή συγκέντρωση που δεν είχε όμως απαρτία συνέλευσης, καθώς επίσης και το μέγα θέμα που δημιουργείται από παράπονα συναδέλφων σχετικά με τη συμπεριφορά της «απεργιακής επιτροπής» αποφάσισε:

α. να ενημερώσει τους συναδέλφους ότι η απεργία έχει λήξει. Όσοι δεν προσέρχονται στην εργασία τους, αναλαμβάνουν και την ευθύνη.

β. το Προεδρείο του Συλλόγου δεν μετέχει σε κάποια «απεργιακή επιτροπή», ούτε γνωρίζει ονόματα συναδέλφων που μετέχουν σ’ αυτή.

γ. Καταδικάζει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές οι οποίες στοχοποιούν συναδέλφους και οδηγούν σε διασπαστικές κινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιείται και Σύνοδος πρυτάνεων στη Θεσσαλονίκη με θέμα την κατάσταση στα Πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...