Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

To Κορυφαίο MBA από το Mediterranean College

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τo πρόγραμμα Master of Business Administration – ΜΒΑ.

To MBA του University of Derby είναι ένα καινούριο πρόγραμμα, το οποίο σχεδιάστηκε από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου σε συνεργασία με επιχειρήσεις της αγοράς, ώστε να προσδώσει στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να επιτύχουν ως managers στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Αποτελεί ένα από τα λίγα προγράμματα ΜΒΑ στη Μ. Βρετανία, το οποίο έχει σχεδιαστεί και πιστοποιηθεί από το CMI (Chartered Management Institute). Οι απόφοιτοι του προγράμματος αποκτούν το Level 7 Diploma in Strategic Leadership and Management του CMI και μπορούν να γίνουν CMI Chartered Managers κατόπιν αίτησης.


Η διδασκαλία και μάθηση στο πρόγραμμα επιτυγχάνεται με μία πληθώρα μέσων, όπως διαλέξεις, case studies, role plays, debates, παρουσιάσεις, έρευνα, επίλυση προβλημάτων, business games. Μέσω των μαθημάτων και των γραπτών εργασιών, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να εφαρμόζουν, παράλληλα με τη φοίτηση, τις γνώσεις τους στις επιχειρήσεις που εργάζονται, επιφέροντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα.


Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και την on-line πλατφόρμα εκπαίδευσης του πανεπιστημίου, απ όπου μπορούν να αντλούν σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό, επιστημονικά και άλλα άρθρα, να συμμετέχουν σε forums, να επικοινωνούν με τους συμφοιτητές και καθηγητές τους απ’ όλο τον κόσμο, να ενημερώνονται για αλλαγές στο πρόγραμμα τους κ.λπ. Επιπλέον, το διαδραστικό σύστημα εκπαίδευσης του προγράμματος ενισχύει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και μεταξύ καθηγητών και φοιτητών, οι οποίοι είναι ενεργά στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών και προέρχονται από διαφορετικά επιχειρησιακά και ακαδημαϊκά υπόβαθρα.



Το ΜΒΑ του Derbyshire Business School προσελκύει συμμετέχοντες από τον ιδιωτικό, δημόσιο και μη κερδοσκοπικό τομέα. Η μαθησιακή εμπειρία εμπλουτίζεται από το ευρύ φάσμα επαγγελματικής προέλευσης και εργασιακής εμπειρίας των φοιτητών του προγράμματος. Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Α.Ε.Ι, Τ.Ε.Ι., κολλεγίων και ξένων πανεπιστημίων ανεξαρτήτου ειδικότητας που διαθέτουν τουλάχιστον τριετή εργασιακή εμπειρία, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων, με σημαντική εργασιακή εμπειρία, που δεν διαθέτουν πρώτο πτυχίο.

Η φοίτηση στο πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένη στο απαιτητικό ωράριο των ανερχόμενων στελεχών, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Παρασκευή απόγευμα και κάθε δεύτερο Σάββατο πρωί. Η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο έτη part time.


To Mediterranean College είναι Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Υπ. Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.(Άδεια Λειτουργίας: 92769/ΙΑ/18-8-2010 - ΦΕΚ 1302 Β’ –Αθήνα-, 92800/ΙΑ/6-8-2010 – ΦΕΚ 1248 Β’ –Θεσσαλονίκη-). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, είναι αναγνωρισμένο από το BAC ( British Accreditation Council) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College. The Power of Knowledge.

Info: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 ,www.medcollege.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...