Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πρύτανης ΑΠΘ: "Το Πανεπιστήμιο θα ανοίξει στις 22 Αυγούστου"


Πρύτανης ΑΠΘ: "Το Πανεπιστήμιο θα ανοίξει στις 22 Αυγούστου"
Μεγάλη είναι η αγωνία των φοιτητών για την κατάσταση που πρόκειται να επικρατήσει απο τον Σεπτέμβριο στα ανώτατα ιδρύματα, μετά και την κόντρα Υπουργείου Παιδείας- Πρυτάνεων για το νομοσχέδιο για την παιδεία.

Σε επικοινωνία που είχε το Thestival με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο, ο κ. Μυλόπουλος διαβεβαίωσε οτι "το πανεπιστήμιο θα ανοίξει 22 Αυγούστου και θα λειτουργήσει κανονικά".

"Ουδείς ουδέποτε είπε ότι το πανμιο θα κλείσει ή ότι δεν θα λειτουργήσει κανονικά. Κανείς εκτός ίσως από τα γνωστά υποκινούμενα παπαγαλάκια που προσπαθούν εκ των προτέρων να επιρρίψουν τις ευθύνες για τις δυσλειτουργίες που θα προκύψουν αν το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας ψηφιστεί στην παρούσα του μορφή, στις διοικήσεις των ιδρυμάτων. Για εμάς στο ΑΠΘ ο αγώνας μας από τότε που αναλάβαμε ήταν το πανμιο να μείνει ανοικτό. Και το καταφέραμε μέχρι τώρα, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα της φετινής χρονιάς. Τόσο ο διάλογος για τη μεταρρύθμιση που χρειάζεται το ελληνικό πανεπιστήμιο, όσο και οι όποιες αντιδράσεις στις άστοχες κυβερνητικές πρωτοβουλίες αποκτούν νόημα όταν το πανεπιστήμιο είναι ανοικτό, με τις ακαδημαϊκές του δράσεις σε πλήρη λειτουργία" σημείωσε ο πρύτανης.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...