Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Eύη Χριστοφιλοπούλου: Εκτός τόπου και χρόνου η απόφαση της ΟΛΜΕ


Tην αντίθεσή της σχετικά με την απόφαση των εκπαιδευτικών για απεργιακές κινητοποιήσεις εντός των Πανελλαδικών εξετάσεων εξέφρασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η θέση ότι η απόφαση της ΟΛΜΕ για απεργία την περίοδο των πανελλαδικών είναι «εκτός τόπου και χρόνου» διατυύπωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε την Ομοσπονδία να «το ξανασκεφτεί και να την ανακαλέσει».

Όπως ανέφερε, «η απόφαση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις θίγει τους μαθητές την πιο ουσιαστική και κρίσιμη στιγμή της κορύφωσης μιας προσπάθειας που οι ίδιοι κυρίως αλλά και οι οικογένειές τους έχουν κάνει».

«Νομίζω ότι κανένα αίτημα -όσο κι αν κάποια είναι δικαιολογημένα ή και βάσιμα- δεν μπορεί να προταχθεί της ανάγκης να γίνουν ομαλά οι πανελλαδικές εξετάσεις», συνέχισε και εκτίμησε ότι «οι πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν. Θα γίνουν στην ώρα τους και θα γίνουν ομαλά».

«Πιστεύω ότι η τρικομματική κυβέρνηση θα διασφαλίσει την διεξαγωγή τους και θα το κάνει. Τα συνδικαλιστικά αιτήματα μπορούν να βρουν άλλο τρόπο ή άλλο χρόνο για να εκδηλωθούν», κατέληξε.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...