Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για την ΟΛΜΕ


Προσκλητήριο προς τους δημόσιους υπαλλήλους και το δημοκρατικό λαό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, να δώσει δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο που έχει ανακοινώσει για σήμερα το απόγευμα (19:00) η ΟΛΜΕ, απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Μετά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει: «Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους δημόσιους υπαλλήλους και το δημοκρατικό λαό να πάρει μέρος στο Συλλαλητήριο που οργανώνει σήμερα, 13/05/2013, στις 7.00 το απόγευμα, η ΟΛΜΕ στα γραφεία της (Ερμού και Κορνάρου 2) και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην πλατεία Συντάγματος. Το ίδιο κάλεσμα απευθύνει για τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Ο αγώνας των εκπαιδευτικών, ενάντια στα σχέδια διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης και η απάντηση στον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης που επιχειρεί όχι μόνο την ποινικοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων, μέσω της αντισυνταγματικής επιστράτευσης, αλλά και της κατάργησης των Συνδικάτων θα πάρει άμεση απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...